Forside Videos En præsentationsvideo forbedre konverteringsraten.

En præsentationsvideo forbedre konverteringsraten.

2250
0

Det er mange gode argumenter for at have en god præsentationsvideo på sin hjemmesiden, men det bedste er nok dette: Virksomheder som har en video som enten introducerer virksomheden eller et kerneprodukt får øget deres konverteringsrate markant. Et andet godt argument er, at folk generelt bruger mere tid på at se videoer på nettet end de bruger tid på at læse tekster.

Hvis du har en præcis og professionel video på din hjemmeside, så vil brugerne i langt højere grad være tilbøjelig til at blive længere tid på din side. Udover at det forøger muligheden for konverteringer, så registrerer google også den besøgenes tidsforbrug, hvilket påvirker din SEO positivt.

Præsentationsvideo – Gør den personlige

De præsentationsvideoer som jeg syntes fungerer bedst er dem, hvor virksomhedens leder selv står frem og giver et kort overblik over virksomheden og dets kerneprodukter. En klar fordel ved en at sætte ansigter på en velkomst video, er at det giver muligheden for at brænde igennem med troværdighed og professionalisme.

Jeg har produceret denne Præsentationsvideo for Henrik Bondtofte som arbejder med SEO og Online Markedsføring.

I denne video er der netop lagt vægt på at Henrik fremstår professionel og troværdig. Der er ingen hurtige klip, men blot en blot en introduktion i roligt tempo og filmet i Henriks eget kontor, som er med til at give et autentisk udtryk.

Varighed og look

Videoen varer 1:34, hvilket jeg vil mene er en passende længde når man lægger video på hjemmesiden. På sociale medier, skal længden være noget kortere, men hvis folk har navigeret ind på din side er der stor sandsynlighed for at de er mere interesserede og tålmodige end de måske er på andre platforme.

Eftersom Henrik beskæftiger sige med Online markedsføring er det vigtigt at videoen har en høj visuel og auditiv kvalitet.  I andre brancher, kan man sagtes nøjes med optagelser med en god smartphone, som kan giver et anderledes “familiært” eller “uhøjtideligt” udtryk. I alle tilfælde, så LAD være at stille dig op at en hvid væg. Vælg istedet en baggrund som viser hvad det er for en virksomhed du repræsentere. Det kan være et værksted, et lager eller bare et kontor.

Uanset om du bruger professionelt kamera eller blot en smartphone til en video på hjemmesiden, så vil jeg anbefale, at man i alle tilfælde sørger for at lyden er i en nogenlunde kvalitet. De fleste han let accepterer at billedet ikke 100% professionelt, men det er super irriterende når, man har svært ved at høre hvad der bliver sagt.

Enten skal man tale tæt på smartphonens mikrofon, eller også skal man overvej en ekstern mikrofon. Den simple løsning kan være at bruge mikrofonen fra et headset.